Wat kan
AD Werkt voor u betekenen?


Onze Diensten

UITZENDEN

Flexibel personeel met de nodige ervaring. Ideaal bij seizoens-of parttimewerk. Onze werknemers hebben al heel wat opgevangen in vrijwel alle typen tuinbouw: van tomaten- of paprikateelt tot en met potplanten en snijbloemen als lelies, rozen, chrysanten, anthuriums en gerbera’s.

AANGENOMEN WERK

Meer rendement en minder zorgen. AD Werkt neemt graag het complete productieproces uit handen. Én draagt de volledige verantwoording. Draaien, bladsnijden of snoeien? Overzichtelijk voor een vaste prijs per eenheid. De ervaring maakt het verschil.

PAYROLL

Wél de werving maar niet de administratie. Bij payrolling neemt AD Werkt BV het werkgeverschap in administratieve- en juridische zin over waarmee je meer tijd over houdt voor je dagelijkse business en financieel minder risico loopt.

WERVING & SELECTIE

Haal het beste talent binnen voor je organisatie met behulp van onze professionele werving- en selectieservice. Ons proces omvat het vinden, aantrekken en selecteren van gekwalificeerde kandidaten voor openstaande functies. Met de juiste mensen in jouw team kan je organisatie floreren en succesvol zijn. Laat ons je helpen bij het opbouwen van een sterk en competente organisatie.

Wilt u terug gebeld worden?

Laat ons  u terug bellen. Vul het formulier en plan uw terugbel verzoekactie.

Plan terugbel verzoekactie:

Laden...

U kunt ons ook een bericht sturen

Contact Form Demo

Vertrouwd door onze krachten: