Wat kan
AD Werkt voor u betekenen?


Onze Diensten

UITZENDEN

Flexibel personeel met de nodige ervaring. Ideaal bij seizoens-of parttimewerk. Onze werknemers hebben al heel wat opgevangen in vrijwel alle typen tuinbouw: van tomaten- of paprikateelt tot en met potplanten en snijbloemen als lelies, rozen, chrysanten, anthuriums en gerbera’s.

AANGENOMEN WERK

Meer rendement en minder zorgen. AD Werkt neemt graag het complete productieproces uit handen. Én draagt de volledige verantwoording. Draaien, bladsnijden of snoeien? Overzichtelijk voor een vaste prijs per eenheid. De ervaring maakt het verschil.

PAYROLL

Wél de werving maar niet de administratie. Bij payrolling neemt AD Werkt BV het werkgeverschap in administratieve- en juridische zin over waarmee je meer tijd over houdt voor je dagelijkse business en financieel minder risico loopt.

WERVING & SELECTIE

Haal het beste talent binnen voor je organisatie met behulp van onze professionele werving- en selectieservice. Ons proces omvat het vinden, aantrekken en selecteren van gekwalificeerde kandidaten voor openstaande functies. Met de juiste mensen in jouw team kan je organisatie floreren en succesvol zijn. Laat ons je helpen bij het opbouwen van een sterk en competente organisatie.

Wilt u terug gebeld worden?

Laat ons  u terug bellen. Vul het formulier en plan uw terugbel verzoekactie.

Plan terugbel verzoekactie:

Laden...

U kunt ons ook een bericht sturen

Contact Form Demo

Vertrouwd door onze krachten:

"Walter"

ADWerkt B.V. is een professioneel uitzendbureau met persoonlijke aanpak en een groot netwerk. Ze luisteren goed naar wensen en behoeften en maken de juiste match tussen kandidaat en werkgever. Met een uitgebreide vacaturedatabase in diverse sectoren en snelle communicatie is ADWerkt een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt.

"Frank"

ADWerkt uitzendbureau heeft ons als werkgever uitstekend geholpen bij het vinden van geschikte kandidaten. Het team is zeer professioneel en heeft een persoonlijke aanpak. Ze begrijpen onze wensen en behoeften en zijn zeer betrokken bij het gehele proces. Ik zou ADWerkt uitzendbureau ten zeerste aanbevelen aan andere werkgevers die op zoek zijn naar kwalitatieve personeelsoplossingen.

"Kryztina"

ADWerkt uitzendbureau is zeer professioneel met een persoonlijke benadering. Het team is deskundig en luistert goed naar de wensen van werkzoekenden. De vacaturedatabase is uitgebreid en up-to-date. Een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor het vinden van de juiste baan.

"Roy"

Als werkgever heb ik enkel positieve ervaringen met ADWerkt uitzendbureau. Het team heeft ons altijd voorzien van uitstekende kandidaten die perfect pasten binnen onze organisatie en visie. Hun professionele en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ze echt begrijpen wat wij als werkgever zoeken in een kandidaat. Ze denken actief mee en communiceren helder en transparant gedurende het gehele traject. Ik kan ADWerkt uitzendbureau dan ook ten zeerste aanbevelen voor werkgevers die op zoek zijn naar kwalitatieve personeelsoplossingen.