Wie zijn wij

Welkom bij AD Werkt B.V. Wij zijn een gerenommeerd uitzendbureau met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. AD Werkt B.V. is opgericht om bedrijven te helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel en om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan die bij hen past. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie en ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze diensten omvatten het werven, selecteren en plaatsen van tijdelijk en vast personeel. We bieden ook payrolling en detachering aan, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over administratieve zaken. We streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer en streven naar een langdurige relatie met beide partijen.

Bij AD Werkt B.V. geloven we in persoonlijk contact en aandacht voor onze klanten en kandidaten. Onze consultants zijn ervaren professionals in hun vakgebied en hebben een grondige kennis van de lokale arbeidsmarkt en de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en kandidaten en doen er alles aan om onze beloften na te komen.

We hopen dat je meer te weten zult komen over AD Werkt B.V. en ons team. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze diensten. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte match in de arbeidsmarkt.

1995
1992-grote-marktstraat-oosterhout-peter-van

Het uitzendbureau wordt opgericht. Sevket Dogan besluit zich te richten op het bemiddelen van tijdelijk personeel voor bedrijven in de regio.

1996
ADWerkt-logo-500

Het uitzendbureau groeit snel en opent een  vestiging in een nabijgelegen stad.

1998
header-home-den-haag

Het uitzendbureau breidt zijn diensten uit naar het werven en selecteren van vast personeel voor bedrijven.

2002

Het uitzendbureau breidt zijn diensten uit naar het buitenland.

2015

Het uitzendbureau viert zijn 20-jarig jubileum en heeft inmiddels meer dan 100 medewerkers in dienst.

2020

Het uitzendbureau gaat een samenwerking aan met een grote multinational en levert voortaan ook tijdelijk personeel aan bedrijven in buitenland.

Bedrijfsfilm

Heeft u een vraag ?

Neem contact met ons op:

Contact Form Demo

U kunt ook een terugbel verzoekactie indienen

Plan terugbel verzoekactie:

Laden...