Heb je extra handen nodig? Bel +31 70 205 41 00 of mail info@adwerktbv.nl

Ervaring in tuinbouw
Tomaten & Paprika's
... ook in de bloem & planten
Wij hebben de juiste mensen
Previous
Next

Uitzenden

Flexibel personeel met de nodige ervaring. Ideaal bij seizoens-of parttimewerk. Onze werknemers hebben al heel wat opgevangen in vrijwel alle typen tuinbouw: van tomaten- of paprikateelt tot en met potplanten en snijbloemen als lelies, rozen, chrysanten, anthuriums en gerbera’s.

Aangenomen werk

Meer rendement en minder zorgen. AD Werkt neemt graag het complete productieproces uit handen. Én draagt de volledige verantwoording. Draaien, bladsnijden of snoeien? Overzichtelijk voor een vaste prijs per eenheid. De ervaring maakt het verschil.

Payroll

Wél de werving maar niet de administratie. Bij payrolling neemt AD Werkt BV het werkgeverschap in administratieve- en juridische zin over waarmee je meer tijd over houdt voor je dagelijkse business en financieel minder risico loopt.

AD Werkt heeft veel ervaring in de tuinbouw

Al jaren werkzaam in de Westlandse glastuinbouw. Wij hebben ruime kennis en ervaring in de tomaten- en paprikateelt en wij snappen de werking en beheersing van het complete productieproces. Handig voor de ondernemers met weinig tijd en die op de kosten moeten letten.

AD Werkt weet wat er verwacht wordt en doet alles om haar Oost-Europese werknemers zorgvuldig te begeleiden. Op en buiten de werkvloer. Dit vertaalt zich inmiddels in een groeiend, internationaal netwerk van ervaren en gemotiveerde mensen.

Extra mensen nodig voor het oogsten, knippen, plukken of snoeien van paprika’s en tomaten? AD Werkt heeft ervaren werknemers die voor langere of kortere tijd inspringen. Op uitzendbasis of als aangenomen werk voor een vaste prijs per vierkante meter, kilo of stengel. Alle flexwerkers hebben eerst ervaring opgedaan voordat ze mogen starten in de tuin.

Flexibiliteit en continuïteit

Is er sprake van een drukke periode, ziekte, uitval of vakantie van uw vaste krachten? Geen nood, wij zorgen snel voor vervanging. Dat kan voor een lange of korte periode zijn. Ad hoc op uitzendbasis maar voor langere tijd steeds vaker als aangenomen werk voor een vaste prijs per vierkante meter, kilo of stengel. Naast het invullen van vacatures en aannemen van complete projecten, bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om haar personeelsadministratie uit handen te geven. Scheelt ‘n hoop tijd.
Bel gerust voor alle werkzaamheden in de:

• Tomaten- en paprikateelt
• Snijbloemen: Lelies, rozen, chrysanten, anthuriums, gerbera’s
• Potplanten