Heb je extra handen nodig? Bel +31 70 205 41 00 of mail info@adwerktbv.nl

Wij weten de weg in de logistiek
in vele branches
Wij hebben de mensen
Previous
Next

Logistiek

Logistiek is dynamiek. Logistiek is een uitdaging. Logistiek is een blijvertje! Voldoende redenen om te willen kiezen voor A.D. Werkt, met passie en gedrevenheid proberen wij keer op keer de juiste match te maken. Niet alleen voor wat betreft de kwalificaties en vaardigheden, maar ook iemand die in het team past en de bedrijfscultuur begrijpt.

Bij Logistiek denken we vooral aan werkzaamheden in magazijnen en distributiecentra van onder meer supermarkten, groothandels, postorderbedrijven en (online) winkels. Niet alleen order-pickers en magazijn medewerkers zijn onderdeel van de logistiek. Ook bezorgers, expediteurs, administratief medewerkers, supply chain managers, meewerkend voormannen, medewerkers bedrijfsbureau, inpakkers, chauffeurs autolaadkraan, heftruck- en (vrachtwagen) chauffeurs zijn allemaal onderdeel van het logistieke proces. A.D. Werkt kent de opdrachtgevers en is in staat gemotiveerde medewerkers aan te trekken.

Samenwerken

Voor A.D. Werkt is het belangrijk dat ons personeel goed kan samenwerken. Omdat medewerkers in de logistiek regelmatig met mensen in contact zijn, is het belangrijk dat men gemakkelijk praat en een collegiale instelling heeft. Binnen de Logistiek zijn we afhankelijk van collega’s, een logistiek medewerker moet ook contact op kunnen nemen met iemand die onbekend is. Deze afhankelijkheid kan de nodige stress opleveren. Daarom zijn ook diplomatieke vaardigheden van belang. Iedere medewerker is slechts één van de verschillende schakels, die ervoor zorgt dat alle bestellingen op tijd geleverd worden. De medewerkers van A.D. Werkt zijn stressbestendige probleemoplossers en hebben doorzettingsvermogen.

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap staan voorop. A.D. Werkt vindt het belangrijk onze flexwerkers goed te verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Gedurende het gehele traject nemen we daarom contact op met onze opdrachtgevers om te evalueren. Er is ruimte voor complimenten, eventuele verbeterpunten horen we natuurlijk ook graag! Indien u niet tevreden bent, zoekt A.D. Werkt naar een voor iedereen acceptabele oplossing. Blijvend contact, snel schakelen en korte lijntjes is onze kracht!