Heb je extra handen nodig? Bel +31 70 205 41 00 of mail info@adwerktbv.nl

Thuis in de bouw
Op elk gebied
Voor elk werk
Wij hebben de mensen
Previous
Next

Bouw

Het is algemeen bekend dat er een tekort aan woningen is binnen de Nederlandse huizenmarkt. Er ligt een flinke uitdaging om dit op termijn recht te trekken. Er zal dus veel gebouwd moeten worden. Daarnaast heeft de bouw te maken met een krimpende arbeidsmarkt, veel ervaren vakkrachten gaan met pensioen. Hierdoor is het vinden van deskundig bouwpersoneel een flinke uitdaging.

Iedere dag weer probeert A.D. Werkt met passie en gedrevenheid onze medewerkers en opdrachtgevers blij te maken. Dit doen we door snel maar vooral zorgvuldig de juiste vakkracht bij de juiste job en de juiste opdrachtgever te krijgen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. We geloven in duurzame samenwerking en met onze jarenlange ervaring hebben we een formule ontwikkeld die onze opdrachtgevers snel van gekwalificeerde medewerkers voorzien. Dit natuurlijk geheel volgens alle wettelijke en fiscale vereisten. Onze medewerkers worden te werk gesteld onder de vereiste certificeringen, eisen en voorzieningen, zoals: VCA.

Veiligheid, zekerheid

Veiligheid, zekerheid en goed werkgeverschap staan voorop. A.D. Werkt vindt het belangrijk dat wij ons personeel goed verzorgen. Een fijne (werk)omgeving levert immers tevreden en hardwerkend personeel op. Al ons personeel voor de bouw wordt daarom indien nodig, voorzien van een volledige set met gereedschap, extra technische trainingen, eventuele taalcursussen, nette huisvesting en een eigen bedrijfsauto.

Gedurende het project nemen we contact met u op om te evalueren. Er is ruimte voor complimenten, maar eventuele verbeterpunten horen we natuurlijk graag! Indien u niet tevreden bent, zoekt A.D. Werkt een specialist die beter bij uw wensen aansluit. Blijvend contact, snel schakelen en korte lijntjes is onze kracht!